Privéles en Workshops


Naast de verhuur van vaste puzzels en hersenwerkspellen, kan ik als Gevorderd Begeleider Hersenwerk voor honden ook benaderd worden voor een privéles Hersenwerk.

Tijdens een privéles kan ik advies op maat geven en jou en je hond goed begeleiden in het opstarten en uitbouwen van Hersenwerk. Je ontdekt wat jouw hond leuk vindt, krijgt inzicht in zijn puzzelgedrag en daarmee ook in zijn karakter. Je leert over de diverse materialen en hoe je daarmee puzzels kunt maken die passen bij jouw hond.

Ook wanneer je in de dierenartspraktijk, de hondenschool, uitlaatservice of in de trimsalon klanten hebt met een hond die het spannend vindt om daar te komen of die angst heeft voor vuurwerk, of een hond die lichamelijk (tijdelijk) minder inspanning mag/kan leveren, dan is hersenwerk een mooie methode om toe te passen en zou een privéles iets kunnen zijn.

 

 

Tevens ben ik geschoold voor hersenwerk bij lijn- en benchrust. Mocht je hond na een blessure/operatie rust moeten houden, dan kan ik uitleg geven hoe je hond passend te begeleiden tijdens deze verplichte rustperiode.

Een privéles van 1 uur kost 27,50 euro, exclusief reiskosten

 

Heeft u een hondenschool of wilt u anderszins voor een groep belangstellenden een workshop hersenwerk of vaste puzzels laten verzorgen, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Voor meer info over hersenwerk met honden